Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig!

För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate

Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

En doft av San Remo

En doft av San Remo

bukett

bukett2

Här hemma doftar det alldeles ljuvligt just nu. I tisdags morse var jag inbjuden på italiensk frukost hos LindaBlomrum här i Göteborg. Hon och hennes kollega Camilla var i Italien förra veckan och besökte lokala blomsterodlare på San Remos bergssluttningar. Så inspirerande att lyssna till deras berättelser och passion för blommor. Vi som var där blev bortskämda med en buffé av bland annat mimosa, ranunkel, olivkvistar, ginst, rosmarin, anemon och vallmo, som vi fick plocka fritt från och göra en varsin bukett av. En sådan lyx.

mimosa

mimosa2

Jag har spritt ut min bukett lite här och var här hemma. Tänk att två mimosakvistar kan dofta så fantastiskt gott.

vallmobild

vallmotre

vallmobildtvå

vallmofyra

Vallmo, allas favorit. Som små konstverk, var och en för sig. Om ni vill se bilder och läsa mer om frukosten hos Blomrum så kan ni kika in hos Nanna eller Pernilla. Missa inte att hälsa på hos Blomrum i Torgpassagen om du är i Göteborg, som att kliva in i en annan värld.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

annacate

Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig! För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny