Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig!

För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate

Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

Livet runt kranen

Livet runt kranen

annonsfive

annons

Det var på eftermiddagen en varm dag i början av juni som jag plockade in en av de finaste rhododendronkvistar jag kunde hitta i trädgården. Av nervositet och skyhöga krav på mig själv hade jag skjutit fram just det här jobbet dag efter dag…

annonsfour

Vi hade varit ute i trädgården hela dagen och planterat nya blommor, buskar och träd. Penny var trött så jag kände att tajmingen inte var den bästa att låta henne agera modell. Men jag hade sedan innan en bild i huvudet som jag gått och funderat på i flera dagar. Ljuset var så fint just den där eftermiddagen, och min deadline närmade sig.

annonstwo

annonsseven

Det blev väldigt många foton innan jag jag fick till det och blev nöjd. Inte helt lätt att fota en busig två-åring kan jag lova. Min man stod bredvid Penny lite på avstånd, redo att ta emot henne om stolen skulle tippa.

annonseight

I går fick jag hem det senaste numret av Plaza Interiör..spänd av förväntan bläddrade jag fram, sida efter sida, tills jag fick se annonsbilden jag tog till Mora Armatur där i början av juni. En märklig men lycklig känsla.

Hoppas ni tycker om den <3

För er som vill följa mig hos Mora Armatur så kan ni kika här.

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

annacate

Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig! För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny