tom petty

onsdagsblandning


tom petty

Först kom den fruktansvärda nyheten om vansinnesmassakern i Las Vegas, sedan kom nyheten om att Tom Petty gått ur tiden. Veckan började väldigt tungt. Rest in Peace Tom, see you in the great wide open.

MJs

I mitten av oktober är det höstlov för barnen och vi har tänkt att besöka Malmö för första gången och stanna i några dagar. Vi är redan inbokade på det här hotellet som jag har hört så mycket gott om. Har ni några tips på bra butiker, restauranger eller annat i Malmö så tar jag tacksamt emot dem. Det är över 20 år sedan som jag besökte staden så jag har ingen koll alls.

linaostling

linaostling2

( Foto: Lina Östling )

Första gången jag träffade fotografen Lina var för en massa år sedan då hon och Johanna var hemma hos oss och gjorde ett hemma hos – reportage från vår dåvarande lägenhet. Sedan dess har jag följt hennes finstämda blogg och Instagram som jag varmt rekommenderar vidare.

babesinboyland2

babesinboyland

( Foto: Babes in Boyland )

För ett tag sedan var Babes in boyland och hälsade på hos Pernilla i hennes nybyggda växthus. Jag är så imponerad över hur snabbt Pernilla och hennes man jobbar och blir så inspirerad.

hannawendelbo2

hannawendelbo

( Foto: Hanna Wendelbo )

Något av det finaste jag sett den här veckan är den här fantastiska kronan av lönnlöv som Hanna gjort till sin dotter. Här har hon skrivit en steg – för -steg – beskrivning på hur du gör din egen.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.