annacate-rauktwo

Hej då kära Lovely Life

Hej allihopa!

Från och med idag flyttar jag min blogg till The Northern Sisters Collective. Det känns allt lite pirrigt. Jag vill börja med att säga ett stort tack för min tid här på Lovely Life. Det här året har varit utvecklande på så många olika sätt och jag känner en sådan värme för människorna som jag har lärt känna på den här fina platsen. Tiden har nu kommit för mig att fortsätta utvecklas någon annanstans. Ni kommer troligtvis att känna igen några ansikten där, som min barndomsvän Nanna och min nyfunna vän Tuva Minna Linn. Och så Babes In Boyland, Mari och Anna som jag lärt känna här. Sen är det Lina som jag bara har träffat en gång tidigare för en massa år sedan och som jag längtar efter att få träffa igen. Sist men inte minst Elin som har kommit att stå mig väldigt nära. Jag hoppas att ni vill följa med mig och mina systrar till vårt lilla kollektiv, det skulle göra mig väldigt glad.

Kram, vi ses här <3

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.