Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig!

För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate

Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

Hej då kära Lovely Life

Hej då kära Lovely Life

Hej allihopa!

Från och med idag flyttar jag min blogg till The Northern Sisters Collective. Det känns allt lite pirrigt. Jag vill börja med att säga ett stort tack för min tid här på Lovely Life. Det här året har varit utvecklande på så många olika sätt och jag känner en sådan värme för människorna som jag har lärt känna på den här fina platsen. Tiden har nu kommit för mig att fortsätta utvecklas någon annanstans. Ni kommer troligtvis att känna igen några ansikten där, som min barndomsvän Nanna och min nyfunna vän Tuva Minna Linn. Och så Babes In Boyland, Mari och Anna som jag lärt känna här. Sen är det Lina som jag bara har träffat en gång tidigare för en massa år sedan och som jag längtar efter att få träffa igen. Sist men inte minst Elin som har kommit att stå mig väldigt nära. Jag hoppas att ni vill följa med mig och mina systrar till vårt lilla kollektiv, det skulle göra mig väldigt glad.

Kram, vi ses här <3

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

annacate

Hej! Mitt namn är Catarina och jag frilansar inom foto, styling och sociala medier. Fotografi och bildspråk ligger mig extra varmt om hjärtat. Sedan en tid tillbaka bor jag på en bilfri ö i Göteborgs södra skärgård tillsammans med min man och två döttrar. Här blandar jag glimtar från vår vardag tillsammans med stylingjobb, mina tankar kring inredning och renoveringen av vårt hus, skriver om de små detaljerna och annat jag tycker om. Naturen är allt som oftast närvarande. Varmt välkommen hit till mig! För förfrågningar om samarbeten eller andra funderingar, maila mig på cs.annacate@gmail.com Följ mig på Instagram @annacate Numera hittar du bloggen Anna Cate hos Lantliv

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny