IMG_2952

Mina bästa pannkakor

Jag fullkomligt äälskar pannkakor, allra helst amerikanska pannkakor. En riktigt bra brunch måste innehålla lite pannkakor enligt mig, helst med lönnsirap och bär eller bara pudrade med florsocker. Här kommer mitt bästa recept på amerikanska pannkakor.

2 1/2 dl vetemjöl

2 tsk bakpulver

2 msk socker

2 tsk vaniljsocker

1 krm salt

3 msk smält smör

1 ägg

Blanda först de torra ingredienserna i en skål, sedan mjölk, smör och sist ägget. Vispa tills smeten är jämn och fin. Stek pannkakorna i smör. Pudra med florsocker innan servering. Smarrigare än såhär blir det knappast!

 

0

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Hej,
    Hur mycket mjölk har tilsätt i degen. Det fattas i din resept. Tack i förhand,
    Milla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny