anna kubel barn

Lilla du

Finns väl inget bättre än att vakna och slippa stressa iväg någonstans. Mornar som går lite i slowmotion är min grej och där till hör frukostar som förbereds noga och äts länge. Bästa målet på dagen om ni frågar mig!

Hollie har fått en ny kofta att värma sig med i vinter, från ett av mina favoritmärken Oeuf. Hon hade en exakt likadan när hon var runt året, så gullig och är dessutom handgjorda i 100% baby alpacka. Så när hon satt där i sängen och tittade på Daniel Tiger på Ipaden kunde jag inte låta bli att knäppa några bilder på min stora lilla tjej.

Mitt i renoveringsstöket gjorde jag en krans och hängde upp ovanför sängen för att pigga upp i detta kaos. Jag längtar tills vi flyttar in i vårt mörkgröna sovrum igen och det blir om bara några dagar för idag sågar dom upp ena väggen och sätter in ett nytt stort fönster, så härligt!

Hoppas ni får en fin lördag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny