Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Bebishörnan

Bebishörnan

Inlägget innehåller reklam för Babyland och innehåller annonslänkar.

Får ofta frågor kring hur och var Bianca sover och vad vi har för säng till henne. Några veckor innan hon kom till världen när syrenen blommade gjorde vi i ordning hennes lilla hörna inne i vårt sovrum. Att boa och fixa kan ju vara bland de mysigaste som finns.

När hon sen kom till världen sov hon för det mesta mellan oss de första veckorna innan jag började lägga henne i den här vaggan. I vaggan har vi oftast ett babynest då Bianca gillar att ligga trångt och helst i sin lilla sovpåse.

Ovanför Biancas säng hänger tre fina vita svanar från CamCam och nu när hon blivit lite större tycker även hon dom är roliga att titta på. Det här är min favorithörna i sovrummet och vi tänker nog att Bianca får dela rum med oss närmsta året.

Ni hittar vaggan här, och den fina svanmobilen här. Båda hos Babyland som dessutom har riktigt grymma rabatter denna helg.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vad mysigt det ser ut 🙂 Vad heter väggfärgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny