IMG_3615

Bebishörnan

Inlägget innehåller reklam för Babyland och innehåller annonslänkar.

Får ofta frågor kring hur och var Bianca sover och vad vi har för säng till henne. Några veckor innan hon kom till världen när syrenen blommade gjorde vi i ordning hennes lilla hörna inne i vårt sovrum. Att boa och fixa kan ju vara bland de mysigaste som finns.

När hon sen kom till världen sov hon för det mesta mellan oss de första veckorna innan jag började lägga henne i den här vaggan. I vaggan har vi oftast ett babynest då Bianca gillar att ligga trångt och helst i sin lilla sovpåse.

Ovanför Biancas säng hänger tre fina vita svanar från CamCam och nu när hon blivit lite större tycker även hon dom är roliga att titta på. Det här är min favorithörna i sovrummet och vi tänker nog att Bianca får dela rum med oss närmsta året.

Ni hittar vaggan här, och den fina svanmobilen här. Båda hos Babyland som dessutom har riktigt grymma rabatter denna helg.

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. Diana

    Vad mysigt det ser ut 🙂 Vad heter väggfärgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.