Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Julklappsfavoriter från Minirepubliken

Julklappsfavoriter från Minirepubliken

I samarbete med Minirepubliken har Jasmina och jag valt ut våra bästa julklappar till våra barn Hollie, Winston, Belle och Bianca.

Det är ju bara så himla mysigt tycker jag att få slå in alla dessa små julklappar. Vi använde presentpapper och några gamla tapetrester och mängder med fina band för att göra klapparna sådär extra fina!

Hoppas ni får massor med inspiration och att ni hittar några finheter att slå in från den finaste barnshoppen vi vet.

Hollie älskar alla dessa små djur från Maileg och leker med dom i sitt dockhus. Nästan så jag själv önskar att jag var barn och fick leka med dom här och alla dessa små ljuvliga tillbehör. Dom här två kommer tillsammans i den allra finaste asken. Ni hittar dom här! 

Finaste rådjuret till Bianca. Den här dragleksaken kommer Bianca dra runt på fortare än vi kan ana och jag har sneglat på det här sedan Hollie var pytte. Känns fint att ge det till Bianca. Ni hittar det här!

Träklossar med siffror, bokstäver och andra fina små figurer är en perfekt julklapp, ni hittar dessa här!

Räknepussel hittar ni här!

Den allra finaste lilla ängeln med guldiga vingar och mintfärgad kjol hittar ni här!

Väggdekoration i papp från Mrs Mighetto, fin att hänga på en krok eller på sänggaveln. Ni hittar den här! 

Bilbana med racerbilar i trä hittar ni här!

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Kika in hos Jasmina och läs vad hon tänker kring sina julklappsfavoriter.

Inlägget publiceras i samarbete med Minirepubliken

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

14
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny