Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Sponsrat inlägg: Belysningsfavoriter hos Bygghemma

Sponsrat inlägg: Belysningsfavoriter hos Bygghemma

Det här med belysning är verkligen supersvårt tycker jag, vi bor i ett gammalt hus där takhöjden är väldigt varierande, i vissa rum bara strax över 2 m och i ett annat över 3,5 m.

Nu när det är vinter och julen närmar sig hänger jag gärna upp julstjärnor i fönstrens, älskar den mysiga känslan det gör. Jag tycker det är väldigt fint att blanda lite olika julstjärnor och att hänga ett helt gäng i olika höjder i ett stort fönster är väldigt fint. Synd att julen är för kort för en stjärna i fönstret borde man alltid ha tycker jag!

Här nedan kommer några favoriter från Bygghemma såhär till julen.

Ni hittar mina favoriter och massa mer julbelysning hos Bygghemma här!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny