Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Sponsrat inlägg: Belysningsfavoriter hos Bygghemma

Sponsrat inlägg: Belysningsfavoriter hos Bygghemma

Det här med belysning är verkligen supersvårt tycker jag, vi bor i ett gammalt hus där takhöjden är väldigt varierande, i vissa rum bara strax över 2 m och i ett annat över 3,5 m.

Nu när det är vinter och julen närmar sig hänger jag gärna upp julstjärnor i fönstrens, älskar den mysiga känslan det gör. Jag tycker det är väldigt fint att blanda lite olika julstjärnor och att hänga ett helt gäng i olika höjder i ett stort fönster är väldigt fint. Synd att julen är för kort för en stjärna i fönstret borde man alltid ha tycker jag!

Här nedan kommer några favoriter från Bygghemma såhär till julen.

Ni hittar mina favoriter och massa mer julbelysning hos Bygghemma här!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny