IMG_4549

Finaste julklappen

Hollie fullkomligt älskar att måla och varenda dag vi hämtar på förskolan har hon med sig en hel trave konstverk hem och vi har alltid målat väldigt mycket tillsammans med Hollie med både kritor och vattenfärg. 

När jag fick frågan om att göra ett samarbete med doodlespot  blev jag så glad, tänk vad smart att kunna digitalisera och bevara Hollies teckningar. Perfekt att appen håller ordning på alla teckningar! Dessutom är det betydligt roligare att förstora, rama in och hänga upp på väggen än att bara trava alla teckningarna på hög och lägga i någon mapp. Om du laddar ner appen @doodlespot_theapp så skapar du en tavla på bara några klick och kan välja mellan en rad snygga utföranden. 

Hollie blev jätteglad när hennes fina tavla kom hem här om dagen och nu ska den här få bli en julklapp från Hollie och jag är säker på att den kommer uppskattas massor!

Inlägget publiceras i samarbete med Doodlespot

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vilken genial idé! Perfekt till jul. Tack för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny