Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Finaste julklappen

Finaste julklappen

Hollie fullkomligt älskar att måla och varenda dag vi hämtar på förskolan har hon med sig en hel trave konstverk hem och vi har alltid målat väldigt mycket tillsammans med Hollie med både kritor och vattenfärg. 

När jag fick frågan om att göra ett samarbete med doodlespot  blev jag så glad, tänk vad smart att kunna digitalisera och bevara Hollies teckningar. Perfekt att appen håller ordning på alla teckningar! Dessutom är det betydligt roligare att förstora, rama in och hänga upp på väggen än att bara trava alla teckningarna på hög och lägga i någon mapp. Om du laddar ner appen @doodlespot_theapp så skapar du en tavla på bara några klick och kan välja mellan en rad snygga utföranden. 

Hollie blev jätteglad när hennes fina tavla kom hem här om dagen och nu ska den här få bli en julklapp från Hollie och jag är säker på att den kommer uppskattas massor!

Inlägget publiceras i samarbete med Doodlespot

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Vilken genial idé! Perfekt till jul. Tack för tips!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny