Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Babyfavoriter

Babyfavoriter

Här om dagen kom världens finaste paket från Babyshop med de allra finaste stickade plaggen från några av mina favoritmärken. Är så glad att jag får jobba tillsammans med Babyshop som har så mycket fint till barnen. Den här vita stickade jumpsuiten är så himla fin och mjuk och har redan blivit en favorit i Biancas garderob.

Dom här stickade tofflorna har jag skrivit om förut och Bianca har ett helt gäng, vi använder bara tofflor till henne då jag blir knäpp på att alla strumpor bara åker av. Dom kommer från Huttilihut som har massor med fina stickade plagg till de små. Även mössan kommer därifrån.

Klicka här för att komma till babyshop!

Inlägget är publicerat i samarbete med Babyshop

 

 

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så söta saker du visar… blev faktiskt lite nostalgisk …den lilla söta halsduken -hade en exakt likadan 1962 …..😘

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny