IMG_4871

Bilder

I samarbete med Framkalla har jag precis som förra julen printat ut mängder av kort, små favoritstunder jag lyckats fånga på bild under året som varit. Det är något visst med att printa bilder, så mycket härligare att titta på än att titta i datorn eller mobilen. Kanske ska försöka ta tag i det där albumen jag aldrig påbörjar men tänkt göra och några kort hamnar på paketen och andra på väggen. Tänk vad fint att ge bort en hel bok med bilder till någon man tycker om, från en resa, på barnen eller något annat att minnas.

Dom här fina korten kom dessutom i en superfin liten box, sånt älskar jag. Förpackning är verkligen något extra och gör mig så glad.

Hoppas ni alla haft en underbar Lucia!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny