IMG_4849

Buxbom

Jag kom över ett story knippe buxbom igår och gjorde några fler kransar, tänker nog ha ett helt gäng kransar över bordet på julafton och de andra sprider jag ut lite här och var i huset. Fick tipset om att det ska vara busenkelt att ta sticklingar på buxbom, lite vintergrönt i trädgården vore ju himla fint tycker jag, så jag tänkte prova med ett par och om jag lyckas eller ej lär vi veta först till våren när (om) dom hunnit rota sig.

Ser ni föresten våra nya dubbeldörrar i köket? Kanske det bästa vi gjort, om några månader kliver vi rätt ut på en altan där, äter lite frukost i solen eller solar bakom syrenhäcken. Dessutom gav det här dörrarna ett så himla fint ljusinsläpp i köket, något man är beredd att göra mycket för såhär års inte sant?

Imorgon är det fredag och vi tänker ställa till med en hejdundrans middag. Hoppas ni får en fin kväll!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Var kommer dom fina ljusen från? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny