Processed with MOLDIV

Hej

På instagram ser jag tydligt vad ni gillar och era kommentarer gör mig så himla glad men i bloggen är de lite som att jobba i blindo då man inte får respons på samma sätt. Upplever att det är betydligt färre kommentarer här än på min förra blogg, är det svårare att kommentera här?

Jag skulle så gärna vilja ha lite feedback från er, vad vill ni läsa om? Vilka inlägg gillar ni bäst? Mer bilder? Mer text? Mer vardag? Mer jobb? Vad är det som gör att ni vill besöka min blogg?

Jag skulle bli så oerhört glad om ni ville ta er tiden att lämna en kommentar här nedan.

Kram från mig och tack alla ni som kommenterar, gillar och hejar på mig!

0

Detta inlägg har 19 kommentarer

 1. Tycker du kör en härlig blandning! Oavsett om det är vardag, jobb… bilderna är helt fantastiska och det är den främsta anledningen till att jag följer. Sen är det ju också kul att läsa om hur dina dagar kan se ut 😉 Keep it up! /@towerp

 2. Allt du gör blir bara helt fantastiskt och inspirerande och det är därför jag följer dig! Tycker du blandar perfekt med bilder och text, variation mellan jobb och vardagsliv. Sen är det alltid kul att få lära känna dig ännu bättre genom lite personligare inlägg också! 🙂 På din förra blogg fanns det ett hjärta man enkelt kunde trycka på så det gjorde jag alltid. Men fortsätt verkligen som du gör!! Dina bilder är magiska och du verkar vara en så himla fantastisk person, spännande att följa 🙂 Kram @hannahwackenhag

 3. Så fina och inspirerade bilder! Går det inte att trycka gilla på den här bloggen? God Jul!!!⭐️😘

 4. Hej, troligtvis så kommenterar man mera på instagram så det är så lättillgängligt 😊. Har inte läst din blogg tidigare men fastade för den nu på lovelylife. Vad som slog mig är de fantastiskt vackra och stämningsfulla bilderna, de ger så mycket inspiration och känsla. Annars uppskattar jag även recept, tips om inredning, trädgård, böcker mm.
  En riktigt god jul 🎄Inger

 5. Hej! Jag håller med Towe. Dina bilder är helt fantastiska och inspirerande! Du har en bra mix men jag skulle gärna höra mer om dina färgval och hur du jobbar för att få en harmoniskt balans i hemmet.

 6. Din inredningsstil, dina fina bilder ja allt!

 7. Hej! Älskar dina bilder, fantastiskt inspirerande. Jag skulle önska lite mer personliga inlägg så man fick lära känna dig lite mer. Men inredningsinläggen får du gärna göra många utav, du är så duktig och de inspirerar så mycket! Kram och god jul!

 8. Jag älskar mixen i dina inlägg. Bilderna är fantastiska som vanligt. Du inspirerar mig dagligen. Tack! 🌟

 9. Det är så mycket detaljbilder. Jag skulle vilja se mer helhetsbilder. Och lite mer personligt utan att vara privat, ja du fattar!

  1. Håller helt och fullt med om ovanstående! Mer helhetsbilder! Har för mig att du tidigare skrivit om att det gjordes ett inredningsrepotage från ditt hem (kanske längesen nu?). När konmer det i så fall? Hade varit såå kul att se mer, du verkar ha ett fantastiskt hem!

 10. Jag tycker allt du gör är magiskt Anna, bra mix på allt och superfina bilder! För min egen del så hinner jag knappt läsa bloggar längre då insta etc liksom tar över! Jag älskar ju även mode till mig själv oxå fast gärna i mera ”relaxed” feeling än många modekonton som finns…
  Så jag säger bara, keep up the good work!! 👏👏💫❤️Kram P

 11. Jeg kan heller ikke finde det lille hjerte, som var på den gamle blog.
  Jeg elsker at læse om din indretning, dine DIY PROJEKTER, jeres istandsættelse af huset, din have og dine personlige indlæg.

  Du tager fantastisk smukke billeder 😍

 12. Dina bäata fototips, vart du redigera bilder, bästa aporna att redigera i mm. Mer sänt skulle jag vilja läsa om! =)

 13. Hej anna.

  Jag upplever din blogg som ganska ensidig. Färgerna är detsamma, motiven liknande, samma detaljer om och om igen. Känns lite som att det är viktigare att bilderna matchar varandra. Byta portal blev ju också lite omständligt. Men främst innehållet är så himla mycket detalj. Efter ett tag så lockar det inte liksom. Samma gröna gråa träiga toner. Längtan efter trädgården och jakten på den rätta gröna kulören…nä, mer personliga inlägg tack.

  Ha det fint anna

 14. Hej! Började läsa din blogg när du blivit mamma till Hollie. Gillade verkligen att följa med din vardag med en baby och njöt av de många fiiina bilderna (var själv i samma livssituation då). Nuförtiden är det mycket detaljbilder på bloggen, skulle gärna läsa mera personligt igen.

 15. Hej!
  Jag har aldrig kommenterat din gamla blogg så jag vet inte om det är svårare här än där, men jag tycker väldigt mycket om din blogg och kände mig ledsen att läsa att du inte får samma respons så tänkte att jag får väl kommentera 🙂
  Jag tycker som sagt att bloggen är jättebra! Det känns som att mycket i social media handlar om framgång och att visa sin bästa sida osv, medan din blogg mer förmedlar en kärlek till familjen och nästan lite barndomsnostalgi, vilket jag verkligen uppskattar. Jag skulle själv också vilja ha ett liv med mycket tid till familjen och pyssel i hem och trädgård. Det känns som att många glömmer bort vad som är viktigt i livet nuförtiden och tex instagram skapar ohälsosamma ideal, inte bara för hur man ser ut utan även hur ens liv ska vara då allt är så filtrerat. Din blogg har så klart också ett visst filter, men den känns ändå väldigt äkta.
  Jag tycker om allt du skriver om, hemmet, trädgården, barnen, och lite vardag. Som några andra också skrivit här hade det varit kul med mer helhetsbilder av ditt hem och trädgården. Framförallt köket har jag längtat efter en helhetsbild på. Annars tycker jag faktiskt att allt är väldigt bra som det är! Någon skrev att alla bilder är samma men jag gillar det, de är ju dina bilder. Hade jag velat se de trendiga inredningsgrejerna finns det andra bloggare som gör det bra. Anledningen att jag gillar din blogg är ju att jag gillar din stil 🙂

  1. Hej! Blir så himla glad över dina fina ord! Stort tack för din kommentar! ❤️✨

 16. Ditt konto är bland favoriterna på Instagram och jag blir tokinspirerad, så himla roligt verkligen. Jag tycker att det vore roligt om bloggen blev lite mer personlig 🙂 förstå mig rätt, men vill gärna läsa det där ”lilla extra” när jag klickar mig in på bloggen. Eftersom Instagram år så himla enkelt så blir det så lätt att gilla bilder och sen scrolla vidare, så skulle vara roligt o veta att man får liiiite mer om man går in på bloggen <3

 17. Dina bilder är magiska! Ibland kanske för många på samma saker. Mer variation skulle vara kul. Ditt hem verkar vara en riktig skatt och jag skulle vara intresserad av att se mer trädgård/uteliv. Åh vad man längtar till sommaren nu! ❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny