Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Mitt 2017

Mitt 2017
Processed with MOLDIV

2017 håller på att ta slut och när jag tänker efter så är det förmodligen de året jag upplevt passerat snabbast och samtidigt varit de mest händelserika året någonsin. 

Jag har fått jobba med dom bästa, haft så oerhört mycket inspirerande människor runt mig, funnit nya vänner, lärt mig otroligt mycket nya saker, ätit 1 miljon knäckemackor, kräkts minst lika mycket, rest runt i Sri lanka, fått världens gosigaste kattungar, badat, skrattat och gråtit…oj vad jag har gråtit det här året.

Jag har ju i princip varit gravid nästan hela 2017 och därav har jag  längtat framåt hela tiden, önskat att en ny vecka ska komma och att tiden ska gå fort, där och då kändes de väl som snigelfart men såhär i efterhand sprang tiden iväg. Jag tillhör ju en av de som tycker att den som väntar på något gott väntar ALLTID för länge.

Första veckorna kräktes jag, grät och sov. Levde på knäckemackor och stupade klockan 7 varenda kväll. Att vara gravid är ingen härlig upplevelse för mig men kring vecka 25 vände det och jag började faktiskt må helt okej. Den 7 Augusti kom hon tillslut vår lilla Bianca, som vi hade väntat och så galet orolig jag var, lättnaden när Bianca flög fram där bakom skynket och las intill min kind är det bästa ögonblicket i mitt liv, livet har väl aldrig känts så komplett. 2017 var Biancas år, ett år av väntan och längtan och så mycket kärlek.

2018 då, vet knappt vart jag ska börja men jisses så pepp jag är. Det är ju ett himla kuckilurande i min bransch kring mycket och de ena ska vara hemligare än de andra men jag har SÅ mycket roliga saker framför mig så jag måste nästan nypa mig i armen ibland när jag tänker på det. Har sett fram emot de här året så länge nu. Mängder med roliga jobb, spendera tid med min familj och mina barn, ännu en magisk sommar och snart en vad jag hoppas lång och varm vår.

Vill också säga tack till alla er, som alltid hejar på mig, läser, kommenterar, mailar, gillar och delar de jag gör, varenda likes och kommentar räknas!

Hoppas ni får en fin nyårsafton och ett gott nytt år! 

 

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Massa kramar till dig Anna! Keep doing what you’re doing ♥️

 2. Skulle vilja se fler bilder på ditt fina kök. Gärna ngn film så att man ser hur hela köket är utformat. Kanske på instastory?!

 3. Så mycket fint! Vi är så glada över att få ha dig här hos oss på Lovely Life!

 4. Underbara bilder likt alltid här inne hos dig!
  Önskar dig och familjen ett bra slut och ett gott nytt 2018!
  Kram

 5. Hejsan

  Jag gillar din blogg.
  Du tar jättefina bilder.

  Du har en underbar familj och hem

  Pernilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny