Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Torsdag-när allt bara känns grått och trist

Torsdag-när allt bara känns grått och trist

Bianca fick feber efter vaccinet igår och sov mest hela dagen, imorse vaknade vi dock bredvid en glad liten bebis som viftade glatt med händer och fötter. Mornarna är ju magiska på något vis, man har längtat efter varandra hela natten och Bianca blir såå glad av att man pratar med henne.

De gråa vädret tog nästan knäcken på mig imorse, regnet öste ner och de fotojobb jag skulle göra gick åt pipsvängen så jag packade ihop mig och barnen och åkte hem till Jasmina och hängde ett par timmar och tankade energi och inspiration. Imorgon är de fredag också, dagarna liksom flyter ihop nu känns de som. Jag hoppas på massor med ljus så jag kan fota de jag skulle fotat idag, livet är bra tufft den här årstiden vill jag lova. Man jagar dagsljus likt en knarkare och jobbar i ilfart när ljuset väl letar sig in i huset. Jag inser hur bortskämd man är under sommaren och man badar i ljus från morgon till sen kväll.

Hoppas ni haft en bra dag och tack för alla fina kommentarer!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilka ljuvliga bilder du tar ❤️ Man blir alltid lika glad över dina inlägg både på bloggen och på instagram. Önskar dig en fin dag. Kramar Elleonore

  2. TACK för sån härlig blogg att vila ögonen på!

    Hoppas det gåra försvinner, här uppe i norr är det helt galet. Vi bor och lever i ett NARNIA just nu <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny