IMG_7239

Hej söndag

Hej söndag, att veckor går fort det vet jag men den här veckan har nog slagit nytt rekord. Sitter med en kopp te i soffan medan Johan är och spelar hockey och inser att jag glömt blogga och har liksom en miljard bilder och saker jag vill skriva om och berätta. Men jag spar lite på det och bjussar istället på ett väldigt osamanhängande inlägg om veckan som varit!

Vi har blivit med studio! Så galet pepp på det här nu att jag knappast kan tänka på något annat, den här lokalen med de allra vackraste betonggolven kommer vi i veckan inreda, måla, spackla och måtta för ett kök som ska sättas in. Tänk att vi snart har en egen studio att hänga i varenda dag och vi har så mycket planer för den här. Hoppas ju på att kunna träffa massa härliga människor här, ni vet brunch och möten är ju lite av min och Jasminas favoritgrej.

De moodboardas en hel del just nu, har ett superspännande kreativt projekt på gång och ett av de är tillsammans med Nordsjö där jag har fått skapa en alldeles egen signaturkulör. Det var nämligen det vi kokade ihop när jag var i köpenhamn i höstas. Ser fram emot att få visa er!

Vi har haft familjeråd och rösterna föll för nya kattungar till våren. Jag, Bianca och Hollie röstade för!

Hoppas på massvis med lurviga små kattungar som livar upp här i huset snart!

Så har jag målat lite också, lite som terapi att måla tycker jag och vårt sovrum har nu fått en ny ljusgrön kulör som känns så vårig och härlig.

De har blivit en hel del te i helgen efter att vi varit ute på isen och åkt spark. Mysigt ändå att vintern har kommit och det blev ju genast så mycket ljusare nu med lite snö utanför fönstrena.

Vi har badat i sol hela helgen, önskar innerligt att den sista vintern bjussar på massor med sol som skiner in i hela huset. Tänk att solen gör än så himla glad!

Hoppas ni haft en fin helg!

 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ja nya kattungar!!! Vår lilla älskling (som vi förövrigt döpte om till Winston) älskas av alla som träffar honom. Världens bästa katt ❤️❤️❤️

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny