parytterdorr-diplomat-svesvfa-cotswoldglas

Ytterdörrar

Inlägget är en annons och publiceras i samarbete med Byggshop.se

Dörrar är något jag tycker är så himla viktigt, dörrar inuti husen givetvis men även ytterdörrar. Det är ju bland de första man möts av när man kommer till ett hus. Vi har en stor farstu vid vår entre med stora spröjsade dubbeldörrar som man måste passera innan man kommer fram till själva ytterdörren som sedan leder in i hallen. Jag gillar dörrar med spröjs som släpper igenom ljuset och dessutom tycker jag dubbeldörrar är något av det finaste som finns och helst hade jag velat att varenda dörr var just en dubbeldörr.

Idag är alla våra ytterdörrar vita men jag funderar på att skaffa en ytterdörr i någon färg. När vi tittar på gamla foton från vår gård så ser man att huset tidigare var rött med gröna knutar och dörrar istället för vita som idag. Gröna dubbeldörrar skulle ju vara så himla fint tycker jag som ju dessutom älskar färgen grön.

Är inte dom här dörrarna så himla vackra? Till våren funderar vi på att sätta in nya dubbeldörrar vid entrén och på övervåningen ut mot altanen och även på vår baksida som också går ut mot altanen och uteköket och jag tror det lutar åt de här dubbeldörrarna. Skulle bli magiskt fint!

Hos Byggshop finns en mängd olika ytterdörrar i alla möjliga utföranden och färger, klicka här för att komma till deras sida.

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Du har en så inspirerande blogg! Ditt hem är bland det vackraste jag sett! Jag undrar om du har lust att beskriva lite hur du gör när du målar in dörrar och lister i samma färg som väggfärgen? Hur ska man tänka om man har en annan färg i rummet utanför? Eller har du alltid samma färg då? SKulle vara så glad om du tog dig tid att svara!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny