IMG_8159

Lördagar

Hej lördag, min absoluta favoritdag. Ingen ska skynda iväg någonstans utan förmiddagarna går lite i slow motion. Tjejerna har busat i sängen och Hollie tycker de är så roligt nu när Bianca kryper och ålar fram, mindre roligt för mamman och pappan som inser att en ny tid är här. En tid av konstant passning. Kör Bianca samma tempo som Hollie gjorde så ska hon ta sina första steg om 2 månader… jag hoppas lite att det dröjer till sommaren faktiskt. Känns lugnast så!

Nu ska vi fixa middagen som ska få puttra ändå tills ikväll när våra vänner kommer förbi. Men först ska vi bränna av ett träningspass hela familjen.

Hoppas ni får en trevlig helg!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny