IMG_6947

Hej från Hollies rum

I samband med renoveringen gjorde vi en liten flytt av Hollies rum in till mitt gamla kontor och de var nog de bästa vi gjort för helt plötsligt älskar hon att vara där uppe från att ha vägrat vara på övervåningen själv. 

Hollie som älskar att rita fick nytt bord och bänk från Babyshop. Här sitter hon jättemycket och ritar hästar, färglägger och pysslar. De här borden och pallarna finns i massvis med fina färger och kombinationen ovan är min favorit, grönt och rosa!

Även den här fina kanintröjan från Soft Gallery finns hos Babyshop.

Jag tycker verkligen Hollies rum blev så mysigt när vi gjorde om dock så är väggarna bara målade med de som blev kvar från vardagsrummet för här ska de nämligen tapetseras snart och jag är övertygad om att de kommer bli så himla fint.

Tänk att här inne bor en snart 4 åring, galet!!

 

Inlägget är ett samarbete tillsammans med Babyshop.se

0

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Superfint!! Gillar med de möblerna, vår dotter är bara 3 månader dock så det kommer dröja innan hon kan sitta vid dem och rita 🙂

  2. Jätte fint. Var kommer mattan ifrån?
    Mvh

  3. Hej Anna och tack för en fin blogg! Jag är föräldraledig med min 5 månaders son och skulle sä gärna höra mer om Bianca. Vad tycker hon är kul, gillar hon att ligga på mage och leka? Ammar du eller ger du ersättning? Äter hon någon mat? Har hon fått några tänder?Hur sover hon dag- & nattetid? Tack! Emmy

  4. Wow vad fint! Att en 4-årings rum är mer inspo än ens eget haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny