Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Ett halvt år

Ett halvt år

Ett halvt år blir hon idag våran lilla Bianca, det känns så himla stort på något vis och lite som att man lämnar spädbarnstiden bakom sig. Lite sorgligt men också såklart så häftigt att hon börjar bli en alldeles egen liten person som gör sig hörd här hemma. Jag tittar fortfarande förundrat på min lilla tjej och slås över att hon har bott inne i min mage.

Dagen började kanske inte kanon då Bianca vaknade upp med feber och en eländig hosta som hon dragits med några dagar. Hollie tyckte såklart att vi skulle ha kalas för Bianca idag, tårta och ballonger och bjuda över alla vi känner. Tårta gjorde vi iallafall, en pannkakstårta. Såklart de ska firas när Bianca blir ett halvår, nästa gång vi firar blir hon 1 år och det känns helt galet att tänka på.

Jag gjorde en liten film idag med kameran som ligger på min instagram @annakubel om ni vill kika!

Jag ska verkligen bli bättre på att filma barnen, (med Snapchatfilter räknas inte) för visst är jag duktig på att fota och dokumentera de små men de blir liksom något annat med film. Tänk vad fint att ha hundratals såna här små filmer när dom är stora att titta tillbaka på, för tiden går så snabbt och såna här dagar och stunder vill man ju aldrig någonsin glömma bort tänker jag!

Grattis fina lilla Bianca på din 6 månaders dag!

0

Similar Posts by The Author:

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Ååååh så fint Anna!

  2. Så mysigt med pannkakstårta och halvårsfirande! Tiden går ju så fort! Jag vill också bli bättre på att filma, min pappa filmade massor när vi var små och det är ju superkul att se på nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny