D0C6D715-69AF-44A0-9163-AEA259ADBE6C

Om helg och lite till

Hej söndag! Barnen vaknade tidigt imorse, och de är ju på gott och ont det där, där och då vill man ju inget hellre än att sova liiite till men när man väl är uppe och har hunnit duscha ett barn OCH äta frukost innan klockan blivit 9 så är det ganska skönt att hinna med så mycket. 

En nyflätad Hollie, alltid så himla skönt för jisses vad vi kämpar med hennes hår. Hollie hae stora lockar i hennes tjocka långa hår och det kräver flätor och 10 liter balsam för att inte tova igen totalt och självklart är hon helt galet håröm också. 

Vackraste buketten bredvid sängen, ljuvligt att få vakna upp med dom här bredvid sig.

Jag satte upp två nya väggkrokar i sovrummet, trots att vi på ena sidan har en över 3 meter lång kroklist så åkte dom här upp, tänker att man alltid kan hitta något att hänga upp, en bok, morgonrock eller som den här fina spetsklänningen.

Äta en glass på köksbordet känns ju som ett måste på helgen, i kjol och strumpbyxor. Mer nöjd än såhär blir hon knappast!

I veckan väntas ett lunchmöte med grundarna bakom min favoritmust, ser så mycket fram emot att få hitta på roliga grejer tillsammans med dom!

Skrynkliga nytvättade lakan, finns knappast något bättre om ni frågar mig. Att de dessutom råkar vara i den perfekta rosa som jag tillsammans med Nordsjöbutiken håller på att förvandla till en ncs kod, för tänkt vad fint med ett stort skåp i den här rosa!

Baka baka liten kaka, denna gång vispade Hollie ihop en sockerkaka. Hon börjar bli en riktig hejare på de där med att baka.

Avslutar med världens härligaste bild på Hollie, vårlängtan blev om möjligt ännu större idag när jag klickade hem massvis med fröer och lökar. Mer om trädgårdsplanerna i ett annat inlägg för i år är dom många vill jag lova!

Hoppas ni haft en fin helg!

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Har ni prövat Tangle Teezer på henne? Jag har alltid varit galet håröm, men tycker att det är enda borsten som funkar utan att det gör jätteont att borsta ur tovor.

    1. Nej det har vi inte, tack för tipset de måste vi testa!! Kram Anna

  2. Ser verkligen fram emot målarfärg i den rosa nyansen men tills dess – vad är det för märke på sängkläderna?

    1. Sängkläderna kommer från Midnatt! 🙂 /Anna

      1. Tack, ska kika in på deras hemsida och kolla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny