A2F2BBF3-DA5B-45DB-8CE3-A7044D13A4B7

Kubel Green Forest

I höstas åkte jag till Köpenhamn för några intensiva dagar där jag bla workshopade tillsammans med Nordsjö och ett gäng andra inspirerande tjejer från Sverige, Danmark, Norge och Finland! Vi alla skulle tillsammans ta fram en nordisk kulörpalett och ta fram en egen signaturkulör, lättare sagt en gjort.

Mitt val föll förstås för en grön…

Jag var ute efter en grön som inte var för kall och skulle upplevas för blågrön, utan mer åt oliv hållet samtidigt ville jag inte ha den för grå, lite skogsgrön kan man säga. Inte för mörk, inte för ljus, ja ni fattar. En hel vetskap mer eller mindre men jag måste erkänna att jag är väldigt nöjd med min fina kulör och den målades upp direkt i vårt kök. Min kulör heter Kubel- Green Forest.

Kulören passar så fint ihop tillsammans med de beiga och lite varmgråa tonerna är vi har här hemma och enligt mig är det såklart den perfekta gröna.

Jag gjorde även tillsammans med Nordsjö en liten guide hur du målar om dina köksluckor, finns här eller i närmsta Nordsjöbutik!

Är så oerhört stolt över att få ha jobbat med de här projektet och de är så roligt att se bilder på folk som har målat med min kulör där hemma. Och vad jag lärt mig mycket om färg och kulörer, så himla intressant och vilken lyx att få jobba med proffsen.

Så om ni gillar den här kulören precis lika mycket som jag gör så tycker jag ni ska springa till närmsta butik och haffa en provburk med färgen Kubel Green Forest.

Inlägget publiceras i samarbete med Nordsjö 

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 7 kommentarer

  1. Ingrid Wenell

    Ser väldigt fint ut. Perfekt grön färg! Väntar på att få Nordsjös nya färgkarta hemskickad för ett samarbete, och kan knappt bärga mig! 🙂

  2. volang

    Så HIMLA fint detta. Vill måla våra kökshyllor i denna färg asap…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.