F94736FD-8D16-4217-B5B7-2B60BEEF346A

Söndagspyssel

Ni vet såna där dagar där man gör absolut ingenting men samtidigt 100 saker, en sån dag har vi haft idag. Man bara strosar omkring och pysslar och får massa saker gjort, lite så har de varit hela helgen om jag tänker efter.

Jag har piffat till buketten jag köpte i veckan med lite nejlikor och ranunkel, dessutom har jag hängt upp en murgröna runt dubbeldörrarna i köket och trots att snön vräker ner utanför fönstret så känns det helt plötsligt som vår inne i vårt kök. Jag skulle aldrig överleva utan alla mina 1 miljon blommor och växter jag unnar mig såhär års!

Visst blev de fint med murgrönan där i bakgrunden? Så fint tyckte jag att jag köpte 4 andra klätterväxter och gjorde runt fler fönster här hemma.

Tulpaner på lök är himla fint också tycker jag, i brist på liten kruka tog jag en djup skål.

Tänk att de faktiskt inte är såå himla långt kvar tills de ploppar upp såna här utanför fönstret!

Såhär såg de ut i köket när några andra blommor fick lite kärlek idag, ny jord till pelargonerna som nyss fått flytta in efter några veckor nere i tvättstugan.

Nu längtar jag massor tills de är dags att ta tag i växthuset!

Hoppas ni haft en fin söndag vad ni än har pysslat med!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Är det en Dr Westerlund du har där till höger tro? Jag har en i köket som växer som en galning på höjden men väldigt gles för övrigt :/ Behöver den beskäras på nåt vis för att få den så där buskig? Min är säkert snart 1,5 meter hög så som den växer

  2. Vilket vackert kök:) Vad är färgkoden på köksluckorna?

  3. Jag är också väldigt nyfiken på vilken färgkod luckorna har. Väldigt vackert kök!

  4. Hejsan!Jag skulle verkligen , verkligen veta vad ditt kök kommer ifrån?Vilken färgkod har du?Jag letar och letar efter det där gröna köksluckorna men hittat inte någonstans. Skulle verkligen uppskatta om du svarar. Med vänlig hälsning, Emelie

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny