annakubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård några i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

En väldigt fin lampa

En väldigt fin lampa

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde

Jag har förälskat mig i en lampa, en väldigt fin liten muslampa. Perfekt i bokhyllan eller i fönstret och jag gillar att den dessutom är liten vilket gör att man måste titta lite extra noga för att se den!

Ser ni lilla musen?

Lampan finns i tre olika utföranden, och jag föll väl mest för den stående musen men de slutade med att jag klickade hem en annan variant till Hollies rum, för hur söt är inte denna som sänglampa till hennes rum?

Ni hittar denna hos Oscar & Clothilde här!

Hoppas ni får en fin lördag! 

0

Detta inlägg har en kommentar

  1. Den är underbart söt! Vi har en liten kanin som nattlampa till dottern och den är också otroligt fin! 🙂 Din stol är så vacker med! 🙂

Kommentera

Stäng meny