FB4CF036-8DEF-48EE-82CD-B0B6DF785BF5

Ett väldigt roligt jobb

Idag har vi hängt i studion jag och Jasmina, lyssnat på härlig musik, piffat, pysslat och fotat några jobb. Dessutom kom bästa Malin och Anna från Mrs Mighetto förbi med deras nya kollektion som släps om några veckor… SÅ himla fin, finaste dom gjort, blir pirrig i hela kroppen när jag tänker på att vi ska få den stora äran att fota hela kollektionen. Det kommer bli magiskt och vi är helt kära i alla fina print som kommer.

Så peppade på de här är vi så vi började genast rota bland all rekvisita, och planerade miljöer i huvudet. Lite så vi jobbar, har de mesta i huvudet, inga direkta skisser eller ramar att gå efter för de blir aldrig speciellt bra då, vi jobbar lite på känsla och de är de gånger vi får jobba fritt på vårt vis som de blir som bäst. En sån himla tur jag har som har världens bästa Jasmina, vad skulle jag gjort utan? Skönt att vara två i allt och skönt när man kan bygga miljöer i huvudet och den andra förstår precis exakt vad man menar. Hej hej i spegeln, med lite bets på knogarna och färg i håret. Lite så jag oftast ser ut! Ny kamera har jag också!

Målat om väggen har vi gjort också, när vi nästan var klara och skulle ta en liten paus insåg vi att de vart lite fint att spara den gamla färgen där uppe. Som ett moln! Info om den här ljuvliga färgen kommer, vi vet att ni undrar men de förtjänar ett eget inlägg tycker vi.

Hyllan, vår fina fina hylla som vi också fått massvis med frågor kring och för att besvara några så är den hemmabyggd av killarna från Nordsjöbutiken och sen är den betsad.

Vallmo och rosor, finaste jag vet. Den här buketten är så fin att den flyttades runt i studion hela dagen och fick vara med på i princip varenda bild.

 

I sommar ska jag odla en hel äng med vallmo!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. JOHANNA

    Jisses alltså! Er studio är som en liten bit av paradiset! 🙂

  2. Jossan

    Så fint! Vad är det för ny kamera?

    Och vad använder du för objektiv? Skulle vara så kul med ett inlägg om det och hur du redigerar bilder ??

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.