Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Citrusträd och ordning i skåpen

Citrusträd och ordning i skåpen

Idag har jag städat ur skåpen här hemma, diskat vaser och ställt undan sånt som vi inte använder så ofta och plockat fram de som används dagligen. Blir lätt att de bara samlas i hög och innan man vet ordet av är allt ett enda kaos. Älskar att rensa, mår så bra av att rensa ur och jag insåg att jag snart borde ha en loppis. Det får bli till sommaren.

Två vackra citrusträd har fått flytta hem till oss, de doftar så underbart ljuvligt och jorden smakade tydligen inte så tokigt den heller. För er som följer mig på instagram finns en film bland mina storys vad Bianca hittade på för bus idag. Hon är ÖVERALLT just nu, inget kan stoppa henne!

Bästa tipset för att göra rent vaser där inte diskborste går ner, vinäger och ris, skaka om och taaadaaa… som nya!

Det här underbara ljuset vi har i vårt kök om eftermiddagarna, de får mig att länga så mycket tills våra stora dubbeldörrar står vidöppna och vi kan gå ut på altanen utanför. Vårlängtan riktigt gnager i mig nu.

Nu är det ordning och reda i köksskåpen och stora vitrinskåpet i matsalen, allt på sin plats redo att stökas ner igen.

Hoppas ni alla haft en fin söndag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny