Processed with MOLDIV

Hej April

Hur härligt är det inte att det är april nu? Trots 10 minus på nätterna och lite snö kvar på sina ställen så har de soliga dagarna senaste veckan gett mig såå mycket vårfeeling. Men först ska vi prata lite och mars.

Mars har varit en intensiv månad för min del, jobben har avlöst varandra och på kvällarna har jag däckat tidigt i soffan. Johan var och jobbade i Malmö i 2,5 vecka och jisses vad glad jag är att han är hemma nu. Jag må ha världens snällaste barn men att inte vara två om ansvaret är faktiskt riktigt slitigt. Mars är också månaden då i princip alla inklusive jag själv fyller år, så nu är jag 30 och hade världens mysigaste födelsedagshelg.

I mars hittade vi också äntligen två shetlandsponnyer efter en tids letande, till slut kom vi över två små perfekta och vi har ägnat lite tid åt att fixa i ordning stallet. På lördag hämtar vi hem dom, lyckan är total här hemma.

April ska bli en lite lugnare månad, har tackat nej till jobb och tänker istället tacka ja till kaffe i vårsolen, mys med hästarna och barnen och trädgårdspyssel. Ser så mycket fram emot allt vad april har att erbjuda, nu hoppas jag våren slår till ordentligt!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har en kommentar

  1. JOHANNA

    Fantastiskt mycket fina bilder! Du har sån makalöst fin känsla! Och åh så mysigt med shettisar! Längtar så tills dottern är tillräckligt stor så vi kan börja introducera stallet hos henne!! 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.