C96BA539-8DBC-4566-B585-8F34E645A78F

Fredag och en kopp te

Idag var det min tur att gå upp med Bianca, vi kör varannan morgon Johan och jag och att gå upp med Bianca innebär att man går upp runt 5.30 numera. Vi ska ju verkligen inte klaga då hon somnar 19 men att gå upp 5.30 vänjer jag mig aldrig vid. Men jag har snabbt hittat en mysig morgonrutin som gör de där tidiga mornarna liiite behagligare. Medan Bianca äter gröt så dricker jag en kopp te, efter det extremt kladdiga grötkalaset hoppar vi ner i badkaret och badar en stund och efter en stund kommer oftast Hollie ner och vill hoppa i även hon. Ganska mysiga mornar ändå!

Imorgon ska vi äntligen åka och hämta ponnysarna, som vi har längtat, fixat och donat. Nu är vi så redo! Så i helgen ska det pysslas med hästarna, grilla och förhoppningsvis njuta av lite sol!

Trevlig helg på er!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny