Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Fredag och en kopp te

Fredag och en kopp te

Idag var det min tur att gå upp med Bianca, vi kör varannan morgon Johan och jag och att gå upp med Bianca innebär att man går upp runt 5.30 numera. Vi ska ju verkligen inte klaga då hon somnar 19 men att gå upp 5.30 vänjer jag mig aldrig vid. Men jag har snabbt hittat en mysig morgonrutin som gör de där tidiga mornarna liiite behagligare. Medan Bianca äter gröt så dricker jag en kopp te, efter det extremt kladdiga grötkalaset hoppar vi ner i badkaret och badar en stund och efter en stund kommer oftast Hollie ner och vill hoppa i även hon. Ganska mysiga mornar ändå!

Imorgon ska vi äntligen åka och hämta ponnysarna, som vi har längtat, fixat och donat. Nu är vi så redo! Så i helgen ska det pysslas med hästarna, grilla och förhoppningsvis njuta av lite sol!

Trevlig helg på er!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »

Julgranen

  Så var äntligen årets julgran på plats nere i vår matsal! Det är ju verkligen något alldeles extra det här med julgran eller hur?

0
Läs mer »
Stäng meny