Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Trädgårdsplaner

Trädgårdsplaner

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Odla.nu

Som alltid varje år, storslagna planer!! Trots att jag varje höst grinar och tänker att jag minsan inte ska lägga så mycke krut på allt som ändå bara ska gå och dö sen. Men så kommer våren och jag kavlar upp ärmarna och suget att fixa i trädgården och växthuset kommer igen.

I år tänker jag ta tag i vår trädgård, vilket är en enorm än, så jag lär knappast hinna allt men jag tänker börja lite här och var och framförallt så ska jag se till att fixa lite fina blommor.

Jag tänker placera ut mina odlingslådor på baksidan av huset i år, där kommer jag blanda härliga blommor tillsammans med örter.

bild Pinterest

Mina Dhalior har precis börjat komma upp ur jorden i krukorna som står nere i tvättstugan och jag riktig längtar efter att dom blommar. Jag kommer ha dom i två stora krukor på verandan men ska i år även ge mig på att få till en dahliarabatt. Mina favoriter är en mix av svarta och vita som ni hittar här!

 

bild Pinterest

Kanske vackrast av dom alla, pionvallmo. Har beställt fröer för en hel åker och hoppas innerligt att jag får njuta av massvis med såna här i sommar.

bild Pinterest

Jag är egentligen inte mycket för perfekta trädgårdar där blommor växer på rad, jag gillar när det får vara lite blandat och stökigt!

Utanför vårt växthus har vi som en liten grusad plätt som ni ser på bilden, där tänker jag sätta två odlingslådor på varsin sida om dörrarna, i dom tänker jag sätta de allra vackraste blommorna. Blir en fin entré in till växthuset tänker jag. Kanske hortensia som växer upp. Vi får se vad jag hittar på!

Alla mina fröer, pelargoner, lökar och knölar beställer jag från Odla. Klicka här för att komma dit!

0

Similar Posts by The Author:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny