Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Ny sovrumsfärg från Kalklitir

Ny sovrumsfärg från Kalklitir

Äntligen börjar sovrummet bli klart, jag har dock en vända kvar med kalkfärg här för att de ska bli perfekt men solen kom och vi spenderade dagarna ute med hästarna.

Men hur fin är inte den här färgen?? Jag är upp över öronen förälskad i kulören, perfekt brun/beige!

Väggarna målade jag med kalkfärg från Kalklitir i kulören Celadon Primo.

Dom där två älsklingarna i spegeln då, dom är jag också upp över öronen förälskad i.

En stor magnolia står inne i sovrummet i väntat på lite varmare nätter, vågar inte riktigt plantera ut den ännu med tanke på att de fortfarande är frost om nätterna men veckan som kommer lovar ju runt 17 grader, jisses vad jag ska njuta!

Inte ett enda jobb inbokat utan bara massa tid för kaffe i solen, pyssel i trädgården och lek med barnen. Efter 1 mån med galet mycket jobb så känns det välbehövligt att pusta ut och bara vara!

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vilken vacker färg! Väldigt harmonisk. Är själv sugen på att måla vårt sovrum, hade den mest perfekta beiga färgen i vårt förra hus men totalt tappat bort färgkoden. Så ledsen över det! Men nu får vi prova något nytt istället 🙂

  2. Hej Anna! Underbar färg, har du använt något skydd över kalklitiren?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny