hollie bianca anna kubel

Dom två

Syskonkärleken mellan dessa två kan vara det finaste jag vet just nu. Vi trodde nog både jag och Johan att Hollie skulle tycka lilla Bianca skulle vara superspännande när hon kom till oss, vi såg framför oss hur Hollie skulle vilja vara med och byta blöja, klä på, trösta och krama. Så blev de verkligen inte, Hollie tyckte inte alls att lilla Bianca var så spännande som vi sett framför oss utan hon lekte på och busade med sitt precis som vanligt och de blev ingen stor förändring för oss direkt när Bianca kom, kanske berodde det på att Bianca sov konstant sina första 3-4 månader.

Nu däremot, nu tycker Hollie Bianca är rolig, dom skrattar tillsammans och Hollie älskar att få Bianca att kikna av skratt. Att busa i sängen på morgonen och vid läggning. Äta frukost tillsammans, bjuda Bianca på en mackbit, leka titut eller krama när hon är ledsen. Kärleken mellan de här två gör mig så stolt.

Vi böjar komma i ordning på övervåningen nu, längtar så tills jag ska visa er Hollies rum, det blev verkligen såå himla fint.

Såhär såg iallafall sovrummet ut imorse innan vi gick ut och spenderade sen resten av dagen ute på gården. Jag har rensat 5 av 7 rabatter och krattat och rensat ogräs tills armarna vägde bly. Klippt ner alla rosenbuskar och njutit av mängder av små krokusar och annat fint som tittat upp här och där. Imorgon ska det bli 22 grader och jag tänker sätta mig i en stol och dricka saft med Hollie i solen medan Bianca sover, så underbart skönt med denna värme! Äntligen!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny