Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Allt och lite till

Allt och lite till

De senaste två veckorna har jag varit ganska så ledig, sådär mammaledig som jag kanske egentligen borde vara men aldrig riktigt är. Hollie har varit hemma från dagis i över en månad och jag älskar att ha mina tjejer hemma hela dagarna.

Jag tänkte skriva ikapp lite, har ju 1 triljon (finns det något som heter så?) bilder i mobilen som berättar små härliga stunder från nu och då!

Lite sol och värme i några dagar och det sa pang!! Nu har allt börjat knoppa och i min farstu växer de så de knakar just nu! Här har vi en liten bebis squash i väntan på att få dyka ner i växthuset.

Nyhetsmorgon med dom här två gullisarna. Bianca sover liiite längre nu och ljuset gör att de känns lite lättare att kliva upp om mornarna. Sen när Hollie tassar ner för trappen äter vi alltid en lång frukost ihop framför nyhetsmorgon, eller Arne Aligator!

Vi bokade en resa till Kroatien i juni för några veckor sen, vi åker tillsammans med mina föräldrar och har hyrt en lägenhet precis vid havet. Jag längtar! Den här bilden är tagen för nästan precis ett år sedan när vi var på Sri lanka, jag hade en liten Bianca i magen då. Får ni möjligheten att åka till Sri lanka så kör, vackrare stränder finns nog inte!

Jasmina och jag jobbade över en väldigt god ceasarsallad i mitt kök här om dagen, de ska jag börja göra oftare. Löjligt gott!

Bianca ser ut som en liten snögubbe i sin mjuka overall från Engel, mysigaste plagget när hon sover i vagnen om dagarna. Klarade 8 mån besiktningen finfint idag. Sitter-check. Kryper-check. Ser, hör och ler! 7800g, 67 lång. Jollrar nyanserat gör hon tydligen också, så check på den med!

Jag tänker att jag kanske ska satsa på en egen liten självplocks trädgård med massa vackra blommor. Lite som på Ulriksdal. Vi har ju trots allt både en äng och en skog och mer där till. Ponnysarna ska få beta av lite först, sen så!

Den här ljuvliga buketten plocka jag in i somras, eller om det var sommaren innan det kanske. Längtar SÅ mycket nu!

Snart kan man springa ut och rycka några pioner och sen bjuda kollegorna på en väldigt god frukost. Allt smakar ju lite bättre med fina blommor på bordet inte sant?

Såhär kan jag se ut en sommar på min favoritbrygga. Längtan efter solbrända ben, jeansshorts och fräknar ska vi inte ens tala om….

Nu ska jag hoppa i säng och ladda batterierna för imorgon åker jag tillsammans med Lovely life till Siggesta gård ett dygn, kommer bli magiskt!

kram till er

0

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Vackra människa! Och sötaste tjejerna och underbaraste bilderna som alltid! 🙌🏻👌🏻✨🌟

  2. Åh, vi ör sugen på att åka till Sri Lanka med barnen i höst (3år och 8mån är barnen då). Kan du inte berätta lite mer om hur ni reste, bodde, utflykter mm?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Samarbeta eller inte samarbeta?

Detta inlägg innehåller annonssamarbeten. Allt som ofta haglar det kommentarer kring influencers samarbeten vara eller inte vara. För ett tag sedan röt Clara ifrån och

2
Läs mer »

Sputnik

  Ja nu har jag tagit mig tid att sätta upp den magiska sputnikstjärnan jag köpte förra året hos Artilleriet. Det är fortfarande en favorit,

2
Läs mer »

Utvecklingsdag hos FGL Store.

Igår tog jag bilen till Varberg för en utvecklingsdag hos FGL Store och Miranda & Kristin. Jag älskar att möta nya människor och se hur

3
Läs mer »
Stäng meny