Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Ireda i växthuset

Ireda i växthuset

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit, innehåller addlinks

Äntligen har det blivit dags att börja flytta ut lite möbler och prylar ut i växthuset, jag fullkomligt älskar den här tiden. Jag har klickat hem massvis med fint från Granit och här ovan ser ni några av favoriterna.

anna kubel granit växthusKorgar är ett måste enligt mig, gärna i flera olika storlekar. Perfekt att ha filtar, verktyg eller annat i!

En knopplist kan vara min favoritpryl, den här har jag betsat och hängt lite fint på! Hur gullig är inte den här lilla nätkassen? I den tänker jag plocka fikon och tomater i sommar från växthuset!

Anna Kubel växthus granit korgar

En bänk, helst två är ett måste! Att få upp krukor och annat från golvet eller att sitta på och ta en kopp kaffe. Den här bänken har jag också betsat med en ljus bets.anna kubel växthus granit

De här vaserna är så himla vackra och kommer få stå i växthuset med några vackra ängsblommor i.  Även ett gäng såna här fina amplar ska upp här och var. Alla produkter hittar ni hos Granit!

Nu ska de piffas och fixas här inne de kommande veckorna och snart är min lilla oas klar och jag ser löjligt mycket fram emot att sitta där inne med en kopp kaffe och njuta av alla växter och örter.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny