inreda i vaxthuset

Ireda i växthuset

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit, innehåller addlinks

Äntligen har det blivit dags att börja flytta ut lite möbler och prylar ut i växthuset, jag fullkomligt älskar den här tiden. Jag har klickat hem massvis med fint från Granit och här ovan ser ni några av favoriterna.

anna kubel granit växthusKorgar är ett måste enligt mig, gärna i flera olika storlekar. Perfekt att ha filtar, verktyg eller annat i!

En knopplist kan vara min favoritpryl, den här har jag betsat och hängt lite fint på! Hur gullig är inte den här lilla nätkassen? I den tänker jag plocka fikon och tomater i sommar från växthuset!

Anna Kubel växthus granit korgar

En bänk, helst två är ett måste! Att få upp krukor och annat från golvet eller att sitta på och ta en kopp kaffe. Den här bänken har jag också betsat med en ljus bets.anna kubel växthus granit

De här vaserna är så himla vackra och kommer få stå i växthuset med några vackra ängsblommor i.  Även ett gäng såna här fina amplar ska upp här och var. Alla produkter hittar ni hos Granit!

Nu ska de piffas och fixas här inne de kommande veckorna och snart är min lilla oas klar och jag ser löjligt mycket fram emot att sitta där inne med en kopp kaffe och njuta av alla växter och örter.

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny