Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hollies rum

Hollies rum

Hollies rum har verkligen stått och väntat på att tapetserar, ändå sedan i höstas har vi bara väntat på att få tapetsera där inne. Därför målade vi hennes rum med lite överbliven färg från vardagsrummet, en grå/beige kulör. Nu när tapeterna äntligen är uppe känns rummet fulländat och jag är så himla nöjd. Hollie tycker hon har de vackraste rummet i hela huset, jag är faktiskt beredd att hålla med henne.anna kubel

Mönstret Ava finns sedan tidigare hos Sandberg och är en av mina absoluta favoriter, därför bestämde vi oss för att göra den i två nya färgställningar med mina favoritkulörer. Den här tapeten är grönblå med stora rosa blommor och gröna blad och beiga detaljer. Färgerna blev verkligen precis exakt så som jag ville!

Av tapetresterna klädde jag in några förvaringslådor och tapetserade de här fina dockskåpet. Men de får ni se mer av i ett separat inlägg.

dockskåp anna kubel avakubel kids ava

Gamla skolådor eller andra lådor blir ju lätt världens finaste och bästa förvaring till alla små prylar, pärlor, snören och annat pyssel.

anna kubel ava kubel kids sandberg

Hollies stora gröna klädskåp gör sig så fint mot den här tapeten tycker jag!

anna kubel kubel kids sandberg

Tapeten Ava är 1 av de 5 mönster ur kollektionen Kubel Kids skapad av mig och Sanderg Wallpaper som lanseras den 16 maj.

Hollie plockade vitsippor idag när bästa kompisen Wilma ska sova över något hon varit alldeles pirrig över hela veckan. Små kompisar kan ju vara de gulligaste som finns!

Hoppas ni får en underbar helg!

0

Detta inlägg har 5 kommentarer

  1. Men Gud så vackert!!🌸💙🌸

  2. Helt underbar tapet 💕 Var kommer den söta lejonkudden i sängen från?

  3. Kan va den finast jag sett 😍 Måste beställas till min Isabels rum

  4. Så otroligt fint lilla Hollie har det🌸 vad har du för färgkod på den gröna garderoben du målat?
    Kramar

  5. Undrar också vart den söta kudden kommer ifrån? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tv-tips; Jag är Anne

Hej lördag! Veckorna just nu är minst sagt hektiska och jag hinner inte riktigt med mig själv. Jag och Lollo har mycket att göra i

0
Läs mer »

Lucia

  Idag är vi lediga hela familjen och jag och barnen gick upp tidigt, dock inte frivilligt då utan här bestämmer Bianca när de är

0
Läs mer »

Ännu mer julinspiration!

Lucia! När jag var yngre och gick i diverse körer så var luciamorgon den mest hektiska på hela året. Jag älskade att stå ute korridoren

0
Läs mer »
Stäng meny