Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Favoriter från Granit

Favoriter från Granit

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit 

Jag är så pepp på det här samarbetet, Granit är en stor favorit hos mig, dels för deras fantastiskt fina produkter men också för hållbarheten. Jag håller på som ni såg i tidigare inlägg att inreda vårt växthus med Granit och det kommer bli så himla fint. Här nedan har jag listat några av mina favoriter.

Korgar, man kan aldrig ha för många korgar. En i hallen till små mössor, en i köket till frukt, till pläden i vardagsrummet, schampoflaskorna i badrummet, till leksakerna.. listan kan göras lång! Jag har ställt två i växthuset och längtar så mycket tills jag plockar gurkor och tomater och lägger i en korg och bär in till huset. Dessa hittar ni här!

Tror vi har ett tiotal av de här lampslingorna och de flesta köpte vi på oss för 3 år sedan när vi precis flyttat hit och skulle ha fest ute i trädgården. De håller än och är så härliga att tända om somrarna ute i pergolan eller mellan äppelträden. Dessa hittar ni här!

Nätväskor, även den bra till det mesta. Himla smidigt när man ser vad som är i påsen tänker jag. Den hittar ni här!

Behovet av krukor är konstant känns det som, allra minst nu på vårkanten när de kliar i odlingsfingrarna. De här stora grå krukorna tänker jag sätta timjan, basilika och mynta i ute i växthuset, kanske något fikon också. Ni hittar krukorna här!

Bilder lånade från Granit.com

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Favoriter från Printler

I samarbete med Printler så har jag och Jasmina valt ut och fotat några favoriter från deras härliga sortiment. Det är inte lätt att välja

4
Läs mer »

Sovalkov i kattvind

Av en fortfarande hemlig anledning så var jag totalt digitalt nedkopplad och bortkopplad hela (var)dagarna förra veckan. Det jag höll mig sysselsatt med ledde bland

8
Läs mer »
Stäng meny