Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Pioner, pannkakor och prickigt porslin

Pioner, pannkakor och prickigt porslin

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde, innehåller addlinks.

Vilken underbar helg vi haft, vi har spenderar dagarna här på gården från morgon till kväll. Vi har satt ny hage till hästarna, pysslat i växthuset, grillat och grävt i rabatterna. Jag satte ner 7 pionbuskar idag, längtar så tills de blommar. Tills dess får jag njuta av de här fina pionerna från blomsteraffären som står utspridda runt om i huset.

anna kubel pioner spruzzi

Pankakor, bär och grädde. Blir knappast bättre än så! På mitt favoritporslin från Oscar & Clothilde.

anna kubel pioner spruzzi

Jag testade ett nytt recept på pankakor som blev hur gott som helst. Byt ut vetemjölet mot kokosmjöl och mixa i en halv banan. Löjligt gott och både Hollie och Bianca mumsade i sig.

anna kubel

Idag ska vi precis som så många andra elda och grilla och jag har passat på att vårstäda på tomten!

Trevlig valborg från mig!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny