F6A0786C-BCA6-41E7-ACD0-5A86CE0D9B22

Pioner, pannkakor och prickigt porslin

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde, innehåller addlinks.

Vilken underbar helg vi haft, vi har spenderar dagarna här på gården från morgon till kväll. Vi har satt ny hage till hästarna, pysslat i växthuset, grillat och grävt i rabatterna. Jag satte ner 7 pionbuskar idag, längtar så tills de blommar. Tills dess får jag njuta av de här fina pionerna från blomsteraffären som står utspridda runt om i huset.

anna kubel pioner spruzzi

Pankakor, bär och grädde. Blir knappast bättre än så! På mitt favoritporslin från Oscar & Clothilde.

anna kubel pioner spruzzi

Jag testade ett nytt recept på pankakor som blev hur gott som helst. Byt ut vetemjölet mot kokosmjöl och mixa i en halv banan. Löjligt gott och både Hollie och Bianca mumsade i sig.

anna kubel

Idag ska vi precis som så många andra elda och grilla och jag har passat på att vårstäda på tomten!

Trevlig valborg från mig!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny