Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Att njuta av allt lite hela tiden

Att njuta av allt lite hela tiden
 
 

Idag slog även bigarråträdet ut, det är så vackert i vår trädgård nu att en nästan svimmar. Jag plockade in några kvistar och ställde i sovrummet, så vi kan njuta lite hela tiden. Jag njuter verkligen så mycket just nu, den här tiden är oslagbar och att få pyssla runt i trädgården hela dagarna och se allt växa upp i år igen! De är just precis de här jag suktat efter hela vintern så nu njuter jag,  varje dag!

 
 

 
 

Kvällsljuset i vårt sovrum är oslagbart vackert, och att kunna ta fram kameran kl 8 på kvällen känns oerhört lyxig efter en mörk vinter! Finaste sänglampan från Solhem inredning är på plats, så nöjd!

Imorgon väntas ännu en dag med familjen, sen åker vi på middag med massa härliga vänner. Livet hörrni, jag känner mig så rik på livet just nu!

0
 
 

Detta inlägg har 4 kommentarer

  1. Så fantastiskt vackert, alltihop! Blommorna, väggfärgen, ja allt! Jag är usel på att kommentera, men jag får sådan inspiration av din blogg och ditt instagram.Tittar in varenda dag! Och nu när jag har stora ommålningsplaner, lusläser jag vad du skrivit om alkfärg! Och inspireras av alla vackra bilder från ditt hem 😍

    1. Åh men tusen tusen tack, din kommentar gör mig så himla glad!!

  2. Men gud så fint det var! Varför har jag inget bigarråträd i trädgården? Haha 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

DIY: Enkel julstjärna

Jag gjorde en julstjärna, en sån enkel variant. Så jag var tvungen att göra en till.. och en till.. osv. Ni fattar grejen, man kan

0
Läs mer »
Stäng meny