badrum anna kubel

Badrumsfavoriter

Något jag aldrig får nog av är bra tvålar, hudkrämer och små handdukar, helst får produkterna dofta gott också och ett krav är att det inte innehåller något skräp.  Gissa då om jag blev glad när det kom ett gigantiskt paket från danska Humdakin, fullproppat med just sådan. Deras diskmedel är en favorit sedan länge, det doftar såå gott!

En annan favorit är deras handtvål. Sen mängder av små handdukar och trasor, enligt mig kan man aldrig ha för många. Bra till allt och speciellt när man har små barn då det känns som man inte gör annat än att torka, tvätta, torka tvätta.

Nu skiner solen, jag ska till blomsterlandet och köpa medelhavsjord och plantera om mina stora fikonträd på baksidan i solen! Hoppas ni får en härlig dag!

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny