608BA9A8-0F81-4E52-BAE3-4F090A2C4B6A

Utekök

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde och innehåller addlinks

Hej från uteköket! Älskar att äntligen kunna stå ute och preppa middag och grilla gör vi nästan varenda dag på somrarna. Det här murade uteköket har blivit vår favoritplats om somrarna, med utsikt över våran äng och skog där våra ponnys går och betar!

Jag gillar att ha krukor med färska örter framme, gräslök, basilika, rosmarin och dill. Bara ta fram snyggsaxen och klippa lite när man vill, så härligt! Det är något befriande i att stå ute sådär och laga mat, känna sig lite som Per Morberg som slarvigt slänger ihop en sallad i solen, haha så underbart!

Nytt i min samling av de här grönprickiga porslinet är det här stora uppläggningsfatet, så himla fint och perfekt till sommarens plockmat och alla röror. Ni hittar fatet och massa annat i samma serie hos Oscar & Clothilde.

Trevlig fredag!

0

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny