Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

En ny favoritplats

En ny favoritplats

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit

granit anna kubel

Igår hängde vi upp finaste gungan från Granit där under äppelträden och så vipps så fick vi en ny favoritplats i trädgården. Gillar att sätta mig där en stund när barnen somnat, kika in mot växthuset och lyssna på någon bra podd. Anna Kubel Granit hänggunga

Äppelträden ovanför står just nu i full blom, jag trodde knappt de skulle blomma i år då vi beskärde dom väldigt hårt i våras.

Men tillbaka till gungan, hur härligt vore det inte med 4-5 stycken såna här? Bästa platsen att hänga på tänker jag. Får man börja samla på gungor tro?

Ni hittar gungan här hos Granit!

 

0

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny