5BFE2256-2968-4FA6-9BE8-9A45FD22026B

Frågelåda

Hej alla fina läsare! Så var de dags för mig att besvara lite frågor från er och det var ett tag sen nu insåg jag, ett tag var de här med frågestund på bloggen väldigt poppis. Smidigt är det iallafall.

Så ställ en kommentar här nedan om du har något du undrar över… Vad äter jag till frukost? Vilken färgkod är det nu egentligen i hallen, sover Hollie i egen säng? Vad sjutton jobbar jag med? Vad använder jag för kamera?

Passa på! Jag svarar i ett helt inlägg om några dagar. Kram från mig!

0
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på pinterest
Dela på print
Dela på email

Detta inlägg har 19 kommentarer

 1. Jeg lurer på hva slags innstillinger kameraet ditt står på når du tar bilder i litt mørkere rom? Du har noen fantastiske toner i bildene dine og fargene er ikke så ulike de jeg selv har her hjemme. Men jeg sliter med at bildene mine blir kornete så fort bakgrunnen ikke er kritthvit med masse dagslys. Har du noen tips til meg? 🙂

 2. Hej! Har inspirerats av dig så himla länge, du verkar ha ett sånt härligt liv med trädgård, hästar och allt de där. Kan du inte i korta drag berätta hur en vanlig arbetsdag kan se ut och hur du får de att gå ihop med, barn, hästar osv.

  Tack för en underbart inspirerande blogg!
  /Sanna

 3. Vad har du för gröna växter inomhus? Behöver tips 🙂

 4. Hej Anna!
  Jag följer dig på instagram och tycker du tar så vackra bilder! Min fråga är: Hur började du som fotograf och stylist? Hur gick det till när du började blogga här?

 5. Kan du visa lite mer bilder/berätta om er platsbyggda bokhylla? Behöver lite inspiration, har en i vårt allrum och har såå svårt att komma fram till vad jag ska göra med den… Just nu är hyllplanen i ek och väggen bakom en ljus beigerosa nyans så funderar på att måla hyllplanen i samma färg så de smälter in mer.

 6. 1.Jag är nyfiken på relationen mellan dig och din sambo! Vad är er historia? Hur har ert förhållande utvecklats? Har ni sett nya sidor hos varandra efter att ni fått barn? 2. Så är jag nyfiken på dig som person! Är du lika lugn som lugnet i dina vackra fotografier? Har du svårigheter som du har svårt att sätta ord på? Är det visuella flykt, meditation, passion eller något annat?

  Jag älskar att få läsa din blogg och ta del av det du delar här, trots “perfekta” bilder (som i andra fall ibland kan generera ångest) anar man livet bakom och de ger tröst och inspiration! Kram!

 7. Älskar dina vackra bilder och skulle gärna vilja veta vilken kamera du använder? Photoshop etc
  Tack för en underbar blog!!

 8. Du är så sjukt duktig på att få till det både inredningsmässigt och i bild, en stor förebild för mig och så många andra. Hur hittar du inspiration och driv?
  Kram Sofia

 9. Jag så sjukt nyfiken på ditt jobb. Berätta lite hur en månads arbete kan se ut för dig, vad gör du?
  Hur fungerar ett instagram/blogg jobb? Hur tänker du när du väljer samarbeten med företag?
  Berätta gärna om hela processen från början till slut i ett samarbete (hajjar noll ) 🙂
  Ps. Du är så inspirerande!

 10. Älskar dina bilder? Skulle du kunna berätta mer om hur du gör? Vad för kamera du använder etc?

 11. Restips med barn? Berätta gärna om era resor ni gjort med era barn! 🙂 kram

 12. Din blogg är fantastisk och framförallt dina bilder. Älskar färgskalan och stilen du har. Var ifrån är det gammelrosa linnet du har på en av bilderna i detta inlägg?

 13. Hej Anna!
  Tränar du fortfarande crossfit? Hur tycker du det har varit att komma igpng igen efter ett kejsarsnitt, märker du av snittet fortfarande?
  Stor kram och tack för all inspiration

 14. Vad är det bästa med att bo på landet? Och vad är det sämsta?

 15. Hej Anna!
  Fantastiska bilder på Instagram! Älskar din stil! Var hittar du alla dina linne-produkter? Påslakan, dukar etc? Något du rekommenderar som inte är alltför dyrt men bra kvalite?

 16. Vart är alla barnens fina kläder ifrån? Fullkomligt älskar deras söta kläder!

 17. Hej! 😀
  Vart har du köpt din fina randiga kjol?

 18. Hej Anna!

  Vart kan jag köpa dina fina tapeter? Hittar ingen info om det på Sandbergs hemsida. Via deras återförsäljare?

  Kram!

 19. Hej Anna!
  Jag undrar vilken font du använder till dina händelser på instagram men även här på bloggen under ditt namn där du har din email adress?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny