Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Pioner, kattungar, fikon och favoritbilder

Pioner, kattungar, fikon och favoritbilder

Underbara soliga dagar, vi pysslar med allt och inget här hemma, hänger med vänner, solar, badar och äter god mat! I år känns de som en rejäl revansch i trädgården jämfört med förra året, nu blommar pionerna överallt, och de är så vackert att en storknar!

Snart kan vi plocka solmogna fikon från växthuset! De och getost kan vara bland de godaste jag vet.

Imorse hade jag sovande sällskap i växthuset. Kan väl knappast finnas någon bättre plats att ta morgon tuppluren på va? Bland alla Dhalior!

Biancas andra favoritplats just nu är i gungan i köket. Här hänger hon mycket vill jag lova!

Får massvis med frågor om de blir några kattungar, vi hoppas att de kommer till sensommaren! Så håll tummarna 🙂

Den här bilden hittade jag i en mapp med massvis med bilder som låg och skräpade huller om buller. Den tog jag på en plåtning jag gjorde för Edblad för ett år sedan, på världens snyggaste Viktoria. Tänk att de ibland ska ta ett år innan man förälskar sig och hittar en bild!

1

Detta inlägg har en kommentar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Tyra <3

Jag kikar in lite kort med en uppdatering från bebisbubblan : ) Den 8 november kom vår omåttligt efterlängtade Tyra till världen <3 Jag hörde

10
Läs mer »

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

3
Läs mer »
Stäng meny