Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Picknick för hela familjen

Picknick för hela familjen

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Alex & Phil

Finns väl knappast något härligare än picknick tycker jag, Hollie håller fullständigt med och vill ha picknick mest hela tiden. Lyckan i att bo i hus och kunna dra ut en filt precis utanför huset och äta melliset där istället för runt bordet. Det krävs inte så mycket mer. Sommaren gör det så lätt att skapa små mysiga stunder tillsammans!

Bianca är sedan länge ett stort fan av Alex & Phils smoothies, dom äter hon till mellis minst 2 gånger om dagen. Deras barnmat ligger mig varmt om hjärtat då dom har ett himla fint tänk som egentligen borde vara så självkart. Utan tillsatser bara frukt, bär, havre och annat smarrigt, inget annat!

Alex & Phil har gröt, smoothies, måltider och massa annat smarrigt, mjölk och glutenfritt! Perfekt att ha med sig på sommarens alla picknickar eller strandhäng.

Den här smoothien är just nu Biancas favorit! Har alltid en med mig i väskan som nödraket när hon blir hungrig.

Nu ska vi picknicka vidare! Hoppas ni får en härlig helg!

1

Detta inlägg har en kommentar

  1. Fina bilder <3 Måste köpa hem deras smoothie! Vart kommer din klänning eller vad det är för plagg ifrån? 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny