D098EDC2-C61E-40C8-B32B-A492AB249481

Favoriter

Gårdagen spenderades i Jasminas hus, vi har haft så galet mycket senaste dagarna och jobben har gått i ett, alla vill ha allt klart till midsommar och eftersom både jag och Jasmina lämnar Sverige där efter så har de varit fullspäckat. Tur att vi älskar vårt jobb.

Igår plåtade vi helt galet fina produkter för Love Warriors, så attans kul och vi har så mycket spännande på gång tillsammans med dom!

Belle och Bianca! Vilka godingar, så gulliga tillsammans och de är så kul att se hur dom blir glada varje gång dom ses, dom har ju verkligen hängt ihop sen dom föddes dom här två! Tacksamheten att ha en vän i samma båt i alla väder, med och motvind. Så glad över mina favoritmänniskor, ibland känns vi som familj, syskon allihopa på något fint sätt! Hollie kallar liksom fortfarande Jasminas sambo Peder för Pappa-Peder. De har hängt i sen hon var pytte, så gulligt! En vald familj helt enkelt!

Hej gullisar!!

Hur fint är inte Biancas rutiga lilla set? Från mitt favoritmärke Emile Et Ida som finns hos Babyshop här!

Nu ska alla jobb avslutas, redigeras och skickas in för snart drar semestern igång!

 

8

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny