F7B22807-3046-445C-B15E-A31CD59BEFF1

Favoritstund

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Granit 

Jag tillhör dom som tycker att vartenda mål ska ätas utomhus på sommaren, tar gärna på mig en kofta extra bara för att kunna sitta ute! I samarbete med Granit så tänkte jag här bjussa på min absoluta favoritstund och kanske världens smarrigaste plättar!

Jag har dukat med mina favoritfat från Granit. Dessa fat används flitigt och till så mycket här hemma. Julbordet, ostbrickan, tapasmiddagen eller grillmiddagen, listan kan göras lång. Finns i mängder av storlekar och varianter.

Får jag välja så lägger jag helst nygräddade plättar på, med persikoskivor, valnötter, honung och lite florsocker. Så barnsligt gott! Till det min flädersaft jag gjorde här om dagen. Somrigare än såhär blir de ju knappast.

Ni hittar faten här!

 

11

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny