Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

Trädgårdslunch

Trädgårdslunch

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde

Den här kannan har blivit min favoritvas tror jag bestämt!

När åt man ens middag inne senast? Jag minns knappt. Att duka upp i trädgården är så himla mysigt tycker jag. Plocka några blommor från trädgården, och duka upp ute i pergolan eller vid altanen. Den här sommaren är det ju nästan så man vill sitta i skuggan för att det är FÖR varmt. 

Våra nya bestick från Oscar & Clothilde används flitigt och efter år av omaka bestick så känns de lyxigt att äntligen ha ett komplett set!

Favoritporslinet från Oscar & Clothilde, ni hittar det här!

5

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint! Favoritporslin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Stäng meny