Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Trädgårdslunch

Trädgårdslunch

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Oscar & Clothilde

Den här kannan har blivit min favoritvas tror jag bestämt!

När åt man ens middag inne senast? Jag minns knappt. Att duka upp i trädgården är så himla mysigt tycker jag. Plocka några blommor från trädgården, och duka upp ute i pergolan eller vid altanen. Den här sommaren är det ju nästan så man vill sitta i skuggan för att det är FÖR varmt. 

Våra nya bestick från Oscar & Clothilde används flitigt och efter år av omaka bestick så känns de lyxigt att äntligen ha ett komplett set!

Favoritporslinet från Oscar & Clothilde, ni hittar det här!

5

Detta inlägg har en kommentar

  1. Så fint! Favoritporslin!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny