Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej hallå

Hej hallå

Dags att ta igen lite här på bloggen som vanligt  när det blivit söndag. Kameran fullproppad med förevigade sommarminnen och jisses vilken härlig helg vi har haft! 

Midsommarafton firades hemma hos oss med regn, sol, mat, bad, skratt och ännu mera mat. Precis sådär härligt och enkelt som de ska vara! Vi somnade mätta och väldigt glada!

Midsommarmaten har dukats upp mest hela helgen. Det smakar alltid som bäst dagen efter!

Hängt fintvätt i solen har jag gjort också! 

Värmen kom tillbaka så vi satte oss på baksidan och åt ännu mera rester! Härligt som tusan!

Blir lika förvånad varje gång jag mötet Bianca som kommer gående runt hörnet. Hon går liksom nu! Kryper i princip ingenting. Och fort går det, fortare och fortare för varje dag! 

Plockat sju sorters blommor har vi förstås gjort också!

Min fina midsommartjej!

Så har vi äntligen tagit tag i det där rummet. Vems eller vad för rum de är vet vi inte riktigt, men kanske Biancas på sikt och först gästrum. Eller så öppnar vi kattvindarna och bygger in sängar i väggarna till tjejerna. Med tjocka sammetsgardiner att dra för, hur fint? Tapeten är jag iallafall upp över öronen förälskad i!

Packat har vi gjort också! Imorgon sitter vi pp flyget påväg till Kroatien för en veckas sol, mat och bad. Känns så galet lyxigt!

Vi har ätit pannkakor med sylt och grädde i solen. Somrigare än så blir de väl inte?

Nu ska jag vattna blommor, plocka bigarråer, pussa på hästarna och katten, vattna lite till och ställa resväskorna redo i hallen!

Sen är vi redo!

6

Detta inlägg har en kommentar

  1. Hej Anna! Var har du köpt nätskyddet som står på bordet? Vad heter det egentligen, matparaply? Det är jättefint!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Dags att plantera lökar

I helgen var jag vid stugan och planterade lökar. Så i vår får vi förhoppningsvis njuta av tulpaner, krokus, narcisser och scilla. Om inte rådjuren

0
Läs mer »

  Hej! Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men, jag vill ha snö! Första snön kom i slutet av september och jag trodde verkligen

6
Läs mer »
Stäng meny