Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Hej från trädgården

Hej från trädgården

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Odla

Det växer så det knakar och jag följer varenda lilla blomma med stor förtjusning, de här med att odla är verkligen superkul och behöver verkligen inte vara så svårt heller. Jag tänkte ta med er på en liten snabb trdgårdsrunda så ni får se vad de vuxit.

I växthuset växer allt i raketfart och i veckan kom ett stort paket från odla med de här fina fikonträdet, det lilla fikonet, och citronträd. Inget slår doften av ett blommande citronträd. 

Gurkorna ger verkligen utdelning och vi plockar flera gurkor om dagen.

Titta så fina små gurkor!

I pallkragen utanför växthuset växer kryddorna, även dom har blivit riktigt stora!

Ser ni kronärtskockan? Om 2-3 veckor kommer jag äta dom här små med smör och flingsalt. De lär smaka löjligt gott. För visst smakar de man odlat själv lite lite bättre? Det tycker iallafall jag!

Alla fröer och plantor och blommor kommer från Odla.nu som har allt och lite till! Jag kan sitta en hel kväll och botanisera på deras hemsida och välja och vraka bland allt härligt!

Odlar ni något?

klicka här för att komma till Odla.nu

5

Detta inlägg har en kommentar

  1. Kan inte du göra ett inlägg och visa exakt hur du redigerar? Älskar dina bilder😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny