Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca.

I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket!

Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig!

Kontakt: annakubels@gmail.com
Instagram: @annakubel

Att komma hem

Att komma hem

Det är något speciellt med att komma hem, även om vi bara varit borta en vecka så är en vecka på sommaren ganska mycket, det hinner hända massor känns det som. Vi reser faktiskt inte så mycket om somrarna, jag älskar svensk sommar och planerar hellre in resor under vintern i vanliga fall. Trädgårdstanten i mig var lite orolig när vi åkte hur det skulle gå med trädgård, växthus och blommor, vad skulle hinna slå ut? Skulle jag missa något! Lite knäpp jag vet.

Vi hade som tur var världens bästa trädgårds, häst och katthjälp medan vi var borta så allt var tipp topp när vi kom hem och pionvallmon hade inte hunnit slå ut, honungsrosen blommar för fullt och våra två Schersminbuskar blommar även dom för fullt. 

Att vara borta sådär är också nyttigt, det blir lite som att man ser sitt hem med nya ögon när man kommer hem och jag slogs direkt över hur himla glad jag är över hur vackert vi bor. En trädgård i full blom och att få springa ner till hästhagen och pussa på våra små ponnyer och deras varma mular när vi kom hem, oslagbart!

Även fast vi hade 10000 andra saker vi behövde ta tag i, som att packa upp, handla, tvätta osv så var jag tvungen att smita ut och knipsa några grenar från Schersminen.

Nu är jag helt slut, tänker låta tvätten vänta och lägga mig i soffan för resten av kvällen efter min vanliga kvällsrunda i trädgården. Hoppas ni får en härlig kväll!

7

Detta inlägg har en kommentar

  1. Välkomna hem! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Anna Kubel

Jag heter Anna Kubel och jag jobbar som fotograf och stylist. Jag bor på en stor gård i Norrtälje tillsammans med sambo och våra två barn Hollie och Bianca. I vårt gamla hus är det ständigt massor med projekt på gång och här i bloggen får ni ta del av både renoveringar, mitt jobb, barn resor och små stunder i livet jag gillar lite extra mycket! Vill ni jobba tillsammans med mig? Eller har något roligt uppdrag, maila mig! Kontakt: annakubels@gmail.com Instagram: @annakubel

MER FRÅN DEN HÄR BLOGGEN

Senaste inläggen på Lovely Life

Måndagspyssel

Hej måndag, vilken helg vi har haft. Så galet härligt med sol och jag har hängt med min fina familj ute på gården mest hela

6
Läs mer »

Tips till adventskalendern!

I samarbete med Babyshop, innehåller affiliatelänkar. December närmar sig med stormsteg och varenda år har jag fått smått panik när jag insett att jag glömt

6
Läs mer »
Stäng meny